Nagy bejelentést tettek Katalin hercegnéről

Már dolgozik a karácsonyi előkészületeken Katalin hercegné. Miután a hírek szerint múlt héten ismét munkába állt, kiderült, hogy most már az év végét tervezgeti.

A walesi hercegné egyre erősebb! Erről árulkodik az is, hogy a hírek szerint idén részt vesz a szokásos énekkoncerten a Westminsteri apátságban, így a királyi család rajongói ünnepelhetik majd a felépülését is. A karácsonyi énekkoncert az első esemény, amelyet megerősítettek a hercegné naptárában, miközben még mindig az egészségére koncentrál, miután befejezte a kemoterápiás kezeléseket – írja az Instyle.com.

A bennfentesek szerint Katalin izgatottan várja, hogy újra részt vehessen nyilvános eseményeken. Az idei karácsonyi koncertet december 24-én, 19:30-kor sugározza az ITV.

Miután a hercegné megosztotta, hogy véget ért kemoterápiás kezelése, bevallotta, hogy a rákbetegsége, valamint a királyi kötelezettségektől való távolmaradás rádöbbentette, hálát kell adni az élet egyszerű, de fontos dolgaiért, amelyeket sokszor magától értetődőnek veszünk. Tudja ugyanakkor, hogy még hosszú út áll előtte a teljes felépülésig.

Elolvasom a cikket