Eláruljuk, mi Jennifer Aniston elképesztő alakjának titka

Jennifer Aniston személyi edzője elárulta, hogy az 55 éves színésznő mitől olyan fitt. Dani Coleman, a Pvolve edzésigazgatója és vezető edzője hetente jó pár alkalommal dolgozik együtt a Jóbarátok sztárjával. Egy edzés körülbelül egy óráig tart, de az attól is függ, hogy a népszerű sztár mennyire ér rá az adott napon – írta meg az Elle.hu.

Erre a gyakorlatra esküszik

A Pvolve az alacsony hatású funkcionális fitneszt és az egyedülálló ellenálló-felszerelést egyesíti, hogy formázzon, erősítsen és energizáljon. A stabilitásra, a mobilitásra és az erőre összpontosít az egész testben. Coleman elárulta, hogy Jennifer Aniston gyakran kéri kedvenc, teljes testet formáló és zsírégető erőnléti edzéseket, amelyek kifejezetten a belső combokat, a farizmokat és a törzset célozzák meg, miközben egyidejűleg a felsőtestet is formálják olyan mozdulatokkal, mint a plank.

A színésznő számára összeállított edzés az erő és az általános szív- és érrendszeri egészség javítására is összpontosít a nagyszámú ismétlések, a gyors tempó és a nagy energiájú mozgás révén, a nehéz bokaszalagok és súlyok használatával. Aniston azonban a súlyemelésről sem mond le.

Aztán egy kis súlyemelést is végzünk, hogy segítsünk neki izomtömeget és csontsűrűséget építeni, és tényleg a teste hosszú élettartamára összpontosítunk

– mondta az edző.

Ez a kedvenc eszköze

Jennifer Aniston nagy rajongója a a P.bandnek, amely egy ellenállási szalag. A feladata, hogy a felsőtestet és a törzset dolgoztassa. Az edző nem győzte dicsérni a színésznő kitartását, aki mindig nyitott arra, hogy új dolgokat is kipróbáljanak a tréningek alkalmával. Minden edzés végén Coleman egy jól megérdemelt, néhány perces regenerálódásra és nyújtásra kötelezi a népszerű színésznőt.

Elolvasom a cikket