Elismerés a Budapesti Metropolitan Egyetemnek

A Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) oktatója, Rada Péter, bekerült az Arizona State University (ASU) 2024-es globális partner társult oktatói karának tagjai közé.

Ez a rangos elismerés egy rendkívül kompetitív kiválasztási folyamat eredményeként valósult meg, ahol az ASU partneregyetemei több ezer oktatója közül választották ki azt a tíz oktatót, akik a következő két akadémiai év során szorosabb együttműködésben dolgozhatnak az ASU-val. A kiválasztás alapja az oktatók eddig elért egyéni akadémiai, oktatói és kutatási eredményei voltak. Az elismerés egyben annak is a bizonyítéka, hogy a METU-nak olyan oktatói vannak, akik nemzetközi szinten is kiemelkednek.

„Ez a kiválasztás egyértelműen tükrözi Rada Péter kivételes akadémiai eredményeit és szakértelmét, valamint hatalmas elismerés a METU teljes közösségének is. A tagság lehetővé teszi, hogy még szorosabb közvetlen kapcsolatot építhessünk ki az ASU oktatóival, és hozzájárul a tanítás és tanulás folyamatos fejlesztéséhez mindkét intézményben” – mondta prof. Kocziszky György, a Budapesti Metropolitan Egyetem rektora.

Elolvasom a cikket