A fenntarthatósági menedzsment egyik úttörője a Budapesti Metropolitan Egyetemen

Prof. Dr. Kocziszky György, a Budapesti Metropolitan Egyetem rektora Dr. Radácsi Lászlót nevezte ki Fenntarthatósági Tanulmányok Intézet, Fenntarthatósági menedzsment szakirányú továbbképzés szakvezetőjének.

Dr. Radácsi László elismert szakember a fenntarthatóság, stratégiai tanácsadás és vezetőfejlesztés terén, több mint 30 éve a magyarországi üzleti kultúra aktív alakítója. Oktatási pályafutása során számos kutatási programot vezetett, és sokszáz üzleti felsővezető képzésében vett részt. A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen végzett és szerzett Ph.D. fokozatot, tanított többek között a Budapesti Corvinus Egyetemen és a Budapesti Gazdasági Egyetemen is, ahol stratégiai rektorhelyettes volt. Tudományos cikkek, szakkönyvek szerzője, rendszeres rádió-, tévé- és podcast interjúalany, hazai és nemzetközi szakmai fórumok előadója. Több civil szervezet munkáját segíti pro bono munkával. 2012-ben kitüntették a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével a vállalati társadalmi felelősségvállalás eszméjének és gyakorlatainak terjesztéséért.

“A METU Fenntarthatósági menedzser szakirányú továbbképzési szakán 2024 őszén már a második évfolyam kezdi meg a közös munkát az oktatóinkból és elismert gyakorlati szakemberekből álló fejlesztő csapattal. A vállalati fenntarthatóság az egyik leggyorsabban változó üzleti terület. Izgalmas feladat a már most komoly beosztásokban dolgozó hallgatókkal együtt elmélyülni ebben a mindannyiunk számára fontos kihívást jelentő témában.” – jegyezte meg az elismert szakember.

Elolvasom a cikket