A halál tornácáról tért vissza Al Pacino

„Ott ültem a házamban, és elvesztem… Nem volt pulzusom… Néhány percen belül” megérkezett a mentő. „Körülbelül hat mentős volt a nappalimban, és volt két orvos, és olyan ruhák voltak rajtuk, mintha az űrből jöttek volna, vagy ilyesmi” – idézte Al Pacino szavait a Spot on News.

A 84 éves színész a New York Times-nak mesélt a Covid-járvány alatt történtekről. Mint elmondta, súlyos tünetekkel, például lázzal és kiszáradással küzdött, majd elájult. Korábban azt mondta a stábjának, hogy „szokatlanul rosszul” érzi magát. Az Oscar-díjas színész nem árulta el, hogy pontosan mikor történt az eset.

A halálközeli élmény most új perspektívát adott Al Pacinónak a haldoklásról. Korábban soha nem gondolt a halál utáni életre, amiről most azt állította: „nem látott fehér fényt vagy ilyesmit. Nincs ott semmi”.

Ennek ellenére a 84 éves férfi nyugodtan áll a halálhoz: „Ez már csak így van. Nem én kértem ezt. Csak úgy jön, mint sok minden más”. Az, hogy gyerekei vannak, „vigasztalás” a számára, ahogy az is, hogy egész életében a filmiparban dolgozott, így van amit az utókorra hagyjon.

Al Pacinónak három felnőtt gyermeke és egy egyéves fia van, Roman Pacino, aki most 30 éves barátnőjétől, Noor Alfallah-tól született 2023 júniusában.

Elolvasom a cikket