Fontos dolog derült ki III. Károly király rákbetegségével kapcsolatban

III. Károly király nem kap majd kezeléseket addig, amíg tengerentúli látogatáson vesz részt. A brit uralkodónak az orvosok is engedélyt adtak arra, hogy elhagyja a hazáját, és jövő héten Kamilla királynéval elutazzanak Ausztráliába – írja az Elle.hu.

Egy fontos dologra esküszik III. Károly király a kemoterápia mellett. A Mirror arról ír, hogy mivel a brit uralkodó az alternatív terápiák híve, ezért a kemoterápia mellett ügyel arra, hogy rengeteg időt töltsön a friss levegőn a szabadban. A király úgy érzi, ez az egyik legfontosabb tényező annak érdekében, hogy meggyógyuljon a betegségből. A tengerentúlon kilenc napot fognak tölteni a feleségével, és ebben az időszakban szüneteltetik számára a kezelést.

„Nem igazán lassított a körülötte lévők tiltakozása ellenére sem, de fontos volt számára, hogy látható maradjon. Már a kezelések alatt is arra törekedett, hogy minden adott legyen ahhoz, hogy teljes munkaidőben visszatérhessen. Most a dolgok nagyon pozitív irányba haladnak, amely lehetővé tette számára, hogy hosszú távú terveket készítsen” – árulta el egy bennfentes.

Elolvasom a cikket