Íme a tökéletes rántott hús és panír titka + VIDEÓ

Egyesek a szaftosabb, zsírosabb húsokat szeretik rántva, mások a soványabb szeletekért vannak oda. Bármilyen szelet húst is panírozunk, oda kell figyelni néhány alapvető dologra ahhoz, hogy minden tökéletes legyen – írja a Mindmegette.hu.

A tökéletes rántott hús át van sülve, de nincs kiszáradva, a panír egyenletesen bevonja a húst, ropog, de nincs megégve. Persze nemcsak a kész rántott hús számít, hanem az is, hogy a panírozás és a sütés mekkora kosszal és milyen kellemetlen szaggal jár, sokan ugyanis ezek miatt bele se vágnak a sütésbe.

Fontos például, hogy a sütni kívánt hús szobahőmérsékletű legyen. Hogy elkerülje az olajszagot és a hatalmas rendetlenséget a konyhában, érdemes a panírozás során váltott kezet használni. Ezenkívül az olaj hőmérsékletére is oda kell figyelni.

Objektum doboz

Elolvasom a cikket