Négy tipp hangyák ellen + VIDEÓ

Házi praktikákkal, erős vegyszerek nélkül is hatásosan lehet védekezni a hangyák ellen.

1. Citrom

A hangyák nem szeretik a citrom savas illatát, és inkább menekülnek előle. Keverjük össze egy citrom kifacsart levét negyed csésze vízzel és tíz csepp citrusos illóolajjal, majd töröljük át azt a felületet, ahol a hangyákat látjuk. Ismételjük meg rendszeresen a citrusos lemosást, hogy eredményes legyen a védekezés.

2. Fahéj

A hangyák azonban cseppet sem találják kellemesnek a fahéj illatát. Tegyünk egy csésze vízbe egy evőkanál fahéjat vagy tíz csepp fahéjolajat, itassunk át vattapamacsokat a keverékkel, és tegyük oda, ahol a hangyák felbukkannak. Jó megoldás az is, ha fahéjat szórunk a hangyák vonulási útjára.

3. Szódabikarbóna

Egy evőkanál porcukor és egy evőkanál szódabikarbóna keveréke egy helyre csalogatja a hangyákat, és amikor az édes íz miatt elfogyasztják a port, a szódabikarbóna elvégzi a dolgát.

4. Ecet

Az ecetsavat sem kedvelik a hangyák. Negyed csésze vízhez adjunk ugyanennyi ecetet, tíz csepp illóolajat, és ezzel permetezzük le az állatokat és a vonulási útjukat. Ezt is többször meg kell ismételni, hogy hatásos legyen a védekezés.

Objektum doboz

Elolvasom a cikket