Bejelentette visszavonulását a magyar olimpikon

„Ez nem egy hirtelen jött döntés, tudatosan évek óta készültem a lezárásra. Az elmúlt két évben főnix madárként emlegetve teljesítettem minden kitűzött álmomat, viszont úgy gondolom, eljött az idő, hogy elbúcsúzzak és új kihívások elé nézzek” – írta hivatalos oldalán Kerekes Gréta.

Az olimpikon gátfutó hozzátette: „Az atlétika megannyi élményt adott és formált azzá, aki ma vagyok. Megtanított az önfegyelemre, az alázatra, küzdésre és hát nyilván arra, hogy a legmélyebb gödrökből is van kiút. Az én karrierem egy igazi hullámvasút volt, de minden jó, ha vége jó. Úgy gondolom, hogy a kitűzött céljaimat elérve emelt fővel tudok távozni a pályáról”.

„Ezúton szeretném kifejezni hálámat Tomhauser Istvánnak, aki segített valóra váltani az álmomat, és olimpikont faragott belőlem. Külön köszönet illeti nevelőedzőmet, Donka Lászlót, aki elindította a pályafutásomat. Továbbá szeretném megköszönni páromnak, szüleimnek, és az egész családomnak, hogy segítettek jóban rosszban sikerekben kudarcokban. Nélkülük ez nem sikerült volna” – olvasható az oldalán

Elolvasom a cikket