Lefotózták Michael Jackson ritkán látott fiát

A filmrendező és producer Bigi Jackson hétköznapi srác benyomását keltette, fekete tornacipőben, Avengers pólóban és egy egyszerű zöld rövidnadrágban rótta Los Angeles utcáit. Michael Jackson három gyereke közül Blanket az egyetlen, aki többnyire kerüli a nyilvánosságot, ha mód van rá, még testvéreivel sem fotózkodik.

Objektum doboz

Blanket két testvérének, Parisnak és Prince-nek a popkirály volt felesége, Debbie Rowe az édesanyja. Blanket anyjának kiléte továbbra is ismeretlen. A fiú olyannyira kerüli a szereplést, de még a véletlenszerű megjelenéseket is, hogy utoljára három hónappal ezelőtt látták vásárlás közben. Bigit akkor zsebkendő-, Minecraft-, kézfertőtlenítő- és fogkrémvásárlás közben fotózták le. A megjelenése akkor is hasonló volt, a különbség, hogy Bosszúállók helyett Star Wars-pólót viselt.

Michael Jackson legkisebb fia kerüli a nyilvánosságot. A legkisebb fiú, aki Prince Michael Jackson II néven született, sokkal zárkózottabb életet él két testvéréhez képest, akik gyakran osztják meg életük aktualitásait a közösségi médiában. Paris nemrég az Instagramon is feltűnt a Messika ékszereinek modelljeként.

Elolvasom a cikket