Kitálalt Meghan Markle egykori fotósa

„Az első évben Meghan fantasztikus volt. Mindenhova velük utaztam. Ő volt a sztár, a közönséggel foglalkozott, mindent megtett, amit egy, a királyi családba beházasodó hölgytől elvárnánk. Aztán hirtelen minden megváltozott. Meghan azt mondta, hogy »elmegyünk«, és ennyi volt” — mondta el a fotós a műsorban, hozzátéve, hogy ez kizárólag a hercegné döntése volt, amivel szemben Harrynek nem volt vétójoga.

Edwards, aki 45 éve királyi fotós, azt mondta, hogy a sussexi hercegi pár akkori döntés tisztességes volt, azonban azóta egy másik oldalukat is megmutatták, a férfi szerint csupán pénzszerzési okokból szidják folyamatosan a brit királyi családot. A királyi fotós szerint III. Károly király kisebbik fia korábban ezt az oldalát nem mutatta.

„Vicces volt és meglepő volt. Harry azelőtt mindig azt mondta, hogy mindent megtesz, hogy tudjuk végezni a munkánkat, és ez volt az, ami sokkolt, amikor egyszer Manchesterben egyszerűen kidobott minket. Soha nem felejtem el, ez pont aznap volt, amikor találkozott Meghannel, vagy amikor beleszeretett Meghanba, és azóta minden megváltozott” – mondta el véleményét és érzéseit Edwards.

„Szomorú vagyok emiatt, mert kedves ember volt, akivel együtt lehetett dolgozni” – tette hozzá.

A beszélgetés apropója az volt, hogy Harry herceg az utóbbi időben Meghan Markle nélkül végzi feladatait, és egyesek úgy vélik, hogy ez számára új kezdetet jelenthet: egy testbeszédszakértő a megjelenéseiről azt nyilatkozta, hogy boldognak látszik, amiért újra hercegi szerepkörben lehet.

Elolvasom a cikket