Meghan Markle ettől félt a legjobban

Egy extestőr, aki szoros kapcsolatban állt Harry herceg feleségével, felfedte azokat a félelmeket, amelyekkel a hercegnő szembesült, miközben királyi kötelezettségeit teljesítette. Steve Davies akkor kezdte meg a közös munkát Meghan Markle-lel, amikor csatlakozott a királyi családhoz – írta meg a life.hu.

Az ex-testőr cáfolta azokat a vádakat is, amelyek szerint a hercegnő „zaklatta” a személyzetét – ezeket a vádakat a Sussexi herceg és hercegné tagadta –, és kijelentette, hogy Meghan Markle alapvetően egy „jó ember”, aki mindenkivel kedves és segítőkész.

A volt testőr kifejtette:

Paranoid volt. Az emberek folyamatosan követtek minket, bármerre is mentünk.

Ez a nyilatkozat a legújabb vitában érkezett, amelyben Meghan Markle-t „magassarkú cipős diktátornak” nevezték. Az a vád terjedt ugyanis el a hercegnőről, hogy egy klasszikus nárcisztikus személyiség, aki akkor volt kedves, ha minden az ő akarata szerint történt.

Meghan Markle a zaklatásról is beszélt, és kijelentette, hogy ő az egyik legtöbbet bántott ember a világon. A sussexi hercegné a lánygyerekek világnapja alkalmából fiatalokkal beszélgetett az online zaklatásról.

Elolvasom a cikket