Kiderült, mi volt a legnagyobb félelme II. Erzsébetnek

A királynő természetesen nagymamaként is aggódott Vilmosért, de „hivatalból” is féltette, ugyanis unokája a brit trón várományosa. Egy szakértő elárulta, hogy megpróbálta lebeszélni Vilmos herceget merész hobbijairól, beleértve a repülőgépek, helikopterek vezetését – annak ellenére, hogy Vilmos nagyon jó képzést kapott, és kiváló pilóta – és az extrémsportokat – adta hírül a Life.hu.

Egy bennfentes arról számolt be, hogy II. Erzsébet királynőnek számos álmatlan éjszakája volt: félt, hogy elveszíti az unokáját, és tudta, ha tragédia történik, az veszélyezteti az utódlási vonalat is. Olyan szabály természetesen létezik, amely tiltja, hogy a trónörökösök együtt repüljenek, amit azért hoztak meg, hogy a monarchia stabil maradjon. III. Károly király egykori pilótája, Graham Laurie a Right Royal Podcastban elárulta, hogy Vilmos herceg 12 éves koráig – az uralkodó írásos engedélyével ugyan – Diana, Károly, Vilmos és Harry együtt is repültek, majd amikor Vilmos 12 éves lett, ő már külön gépen utazott.

A The Sun értesülései szerint György herceg a nyári szünet végén repülőleckét is vett. Úgy tudni, a fiatal trónörökös oktatóval repült – és imádta – miközben szülei a földről figyelték őt a White Waltham repülőtéren, amely Maidenhead közelében található, és mindössze húszperces autóútra van windsori otthonuktól.

Elolvasom a cikket