Az ital, amely csökkenti a rák kialakulásának kockázatát

A meggylé számos gyógyító tulajdonsággal rendelkezik, de kevesen tudnak róla. A táplálkozási szakértők azt tanácsolják, hogy ezt az italt vegyük be a napi étrendbe, mert elfogadható mennyiségben a szervezetünknek jót tesz – számol be a Sports.kz az Edimdoma.ru-ra hivatkozva.

A meggylé tele van tápanyagokkal, köztük antioxidánsokkal, amelyek segítenek az ízületi gyulladás okozta fájdalom ellen. Ezenkívül ez az ital csökkenti a koleszterinszintet és a vérnyomást is – írja a Sports.kz.

Az éjszakai pihenés minősége javul a meggylé fogyasztása után. Vannak tanulmányok, amelyek bizonyítják, hogy ez az ital elősegíti a gyors elalvást.

Ezenkívül csökkenti a cukorbetegség, a rák és a köszvény kialakulásának kockázatát, javítja a rövid távú memóriát és a látást, erősíti az immunitást.

A meggylé kiváló természetes gyógymód a szorongás és a stressz ellen. Emellett ez az ital hasznos a sportolók számára is – segít gyorsabban regenerálódni a kimerítő edzések után.

„Tudományos munkák bizonyították, hogy a meggylé rendszeres fogyasztása csökkenti az izomfájdalmakat” – mondták a szakértők egy, a Verywell Healthnek adott interjúban.

Elolvasom a cikket