Reggeli csúcs: balesetek, torlódások, terelések országszerte

Aszfaltoznak az M0-s autóút északi szektorában a 11-es főút felé vezető oldalon, az M2-es autóút csomópontjánál. A 70-es és 71-es km között csak egy sáv járható. A reggeli csúcsidőszak miatt a munkavégzés mögött 2-3 km-es torlódás alakult ki. Kicsit korábban – ugyancsak a 11-es főút irányában – Szigetszentmiklós térségében baleset történt. A 18-as km-nél a belső sávot lezárták, lelassult az előrejutás.

Burkolatjavítási munkák zajlanak az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán, Kápolnásnyék térségében. A 43-as és 45-ös km között csak egy sáv járható, néhány km-es a torlódás.

A 4-es főúton, Törökszentmiklós elkerülő szakaszán egy műszaki hibás teherautó vesztegel. A 115-ös km-nél rendőrök irányítják a forgalmat. Távolabb, Nyírtass térségében árokba hajtott egy autó. A 305-ös km-nél a forgalom jelenleg félpályán halad.

Erős a forgalom a főváros felé vezető főbb útvonalakon. Torlódásra és megnövekedett menetidőre kell készülni többek között az M2-es autóúton, az M3-as autópályán az M0-s autóút csomópontjától, a 10-es főúton Solymártól, valamint az 51-es főúton Dunaharasztitól a városközpont felé; továbbá az M0-s autóút forgalmasabb csomópontjainál!

Munkavégzés miatt lezárják az M19-es autóút teljes szakaszát mindkét irányban a mai napon várhatóan reggel 9 és délután 16 óra között. A kijelölt terelőút az M1-es autópályán a 112-es jelű Győrszentiván csomópont, valamint a 813-as és az 1-es főút. A munkavégzéshez kapcsolódóan holnap (október 17-én) napközben ismét lezárják az M19-es autóutat, de csak a 7-es és a 10-es km között, itt a forgalmat a 813-as és az 1-es főúton terelik majd el.

Elolvasom a cikket