Ez a titkos hozzávaló segít a fogyásban + VIDEÓ

Sokan vannak, akik egy forró kávéval indítják a napjukat, számukra lehet remek hír, ha éppen diétáznak, hogy létezik egy olyan összetevő, amely sokat segít a fogyásban – írja a mindmegette.hu.

Egy TikTok-videó mutatja be, hogy amennyiben egy-egy teáskanál fahéjat és kakaóport keverünk a kávéba, azzal felpörgethetjük a szervezetünk zsírégetését. Természetesen az egészséges táplálkozás ez esetben is elengedhetetlen. A videó készítője szerint a főzetet reggel, étkezés előtt kell elfogyasztani.

Dr. Taz Bhatia, okleveles orvos a weboldalán részletesen leírja, hogy amennyiben a reggeli kávénkat megszórjuk egy kevés fahéjjal, az beindítja a zsírégetést, ezáltal támogatja a fogyást, sőt még a gyulladást is csökkenti. A szakember szerint a fahéj nemcsak a kávénak nagyszerű kiegészítője, ha fogyásról van szó, hanem bármely gyógynövényes, zöld vagy fekete teának.

Több vizsgálat kimutatta azt is, hogy ha vajat teszünk a kávéba, attól szintén könnyebben beindul a fogyás. Ez a módszer már több száz éve ismert például Etiópiában, Jemenben, India egyes részein, Szingapúrban, Vietnamban és Tibetben is.

Objektum doboz

Elolvasom a cikket