Harry herceg és Meghan Markle új otthont vásárolt Portugáliában

Meghan Markle és Harry herceg Portugáliába költözése a királyi szakújságíró szerint nem más, mint a pár „rivális királyi család” tervének előmozdítása. A szakíró a véleményét egy nappal azután írta le, hogy felröppent a hír, miszerint a pár ott vásárolt magának új otthont, ahol Eugénia hercegnő és Jack Brooksbank is ideje felét tölti.

A Daily Mail királyi hírlevelének naplószerkesztője szerint a jelenleg Kaliforniában élő hercegi pár vásárlással kapcsolatos döntésének fontos indítéka az a terv, hogy „a rivális királyiak legyenek a víz túloldalán”.

Amikor Harry és Meghan 2017-ben bejelentették eljegyzésüket, a Kensington-palota azt ígérte, hogy az azóta sussexi hercegnévé lett Meghan idővel brit állampolgárságot kap majd. Ezt azonban végül elvetették, amikor a pár lemondott a magas rangú, dolgozó királyi családtag titulusról, és az Egyesült Államokba költözött.

„Az arany vízum megszerzése segítené Meghant és férjét kidolgozni a tervüket arról, hogy ők lehessenek a rivális királyi család a víz túloldalán, lehetővé téve számukra, hogy könnyedén utazhassanak az európai országokban. Már láttuk őket kvázi királyi körutakat tenni Nigériában és Kolumbiában” – írta a szerkesztő.

A szakíró szerint a sussexi hercegi párnak Eugénia hercegnővel és férjével is van terve: „Simán lehet, hogy Harry unokatestvére, Eugénia hercegnő és férje, Jack Brooksbank, akiknek szintén van egy portugál birtokuk, csatlakoznak a rivális királyi udvarhoz.”

Elolvasom a cikket