Bruce Willis felesége közös képet posztolt súlyos beteg férjével

A szerelmesek kitartottak egymás mellett jóban-rosszban, és napjainkban is, amikor Emmának élete talán legnagyobb kihívásával kell szembenézni: ápolnia és támogatnia kell férjét, akit demenciával és afáziával diagnosztizáltak. A 46 éves ex-modell azonban úgy látszik, hogy szívből jövően mondta ki 2009-ben az igent arra, hogy „egészségben és betegségben is”.

A life.hu szúrta ki, hogy Emma egy romantikus vacsora után készítette a közös fotót Bruce Willisszel, amint hazafelé tartanak. A megható fotón a fiatal nő gyengéden bújt hozzá az akciófilmsztárhoz, akinek azóta sem engedte el a kezét.

Objektum doboz

Szelfi, mielőtt még szelfinek nevezték volna

– írta a fotóhoz a feleség.

Demi Moore is végig ott van a család mellett

Ahogy arról korábban megírtuk, Bruce Willis ex-felesége és három lányának édesanyja, Demi Moore is gyakori vendég a Willis családnál, és kiveszi a részét a színész ápolásában, és támogatásában. Nemrég ő adott ki egészségügyi állapotfrissítést a sztárról:

Ha ahhoz ragaszkodsz, hogy milyen volt korábban az ember, a betegsége előtt, akkor ez egy vesztes játszma lesz az elejétől kezdve. De ha találkozol vele folyamatosan, és elfogadod a helyzetet, ahol éppen tart, akkor ott szépségre és szeretetre találhatsz

– szögezte le Demi Moore.

Elolvasom a cikket