Harry herceg izgalmas, új hobbijának hódolt + VIDEÓ

Harry herceg, aki nem is olyan régen Tahitin járt feleségével, Meghan Markle-lel, a kaliforniai Lemoore-ban található Surf Ranch hullámmedencében próbálta ki szörftudását. Edzője, Raimana van Bastolaer Instagram-fiókján fel is bukkant egy videó, amelyen a a sussexi herceg szörfruhát ölt, és meglovagol egy viszonylag nagy hullámot.

A bejegyzésben a videó mellé Raimana ezt írta: „Tahitin még mindig Harry hercegnek hívunk, de a Surfranchban a testvéremnek. Megtiszteltetés volt, hogy szörföztél velem.” A videóban a szörfedző hallható, amint végigkíséri Harry edzését. A klip lenyűgözte a rajongókat, akik a kommentszekcióban üzeneteket küldtek a hercegnek és a szörflegendának, amelyekben elismerésüket és szeretetüket fejezik ki mindkettejük felé.

Objektum doboz

Nem Harry herceg az első a brit királyi családban, aki kipróbálta magát a sportban. Harry bátyja, Vilmos herceg is szívesen szörfözik, 2004-ben le is fényképezték, ahogy Skóciában, a barátaival együtt hódol a sportnak.

És ha ez nem lenne elég, a két herceg édesapja, III. Károly király is nagy szörfös hírében állt fiatalabb korába. Ausztráliában 1977-ben még címlapokra is került, amikor a Bondi Beachen hullámlovagolt. 1978-ban az akkori walesi herceg volt a Brit Szörfszövetség védnöke, és meghívta a nemzeti szörfcsapatot, hogy találkozzon velük a Buckingham-palotában, mielőtt Dél-Afrikába repült volna, hogy részt vegyen az amatőr világbajnokságon. A néhai walesi herceget, Eduardot 1920-ban az olimpiai aranyérmes Duke Kahanamoku tanította meg szörfözni.

Elolvasom a cikket