Friss hírek érkeztek Sallai Nóra állapotáról

Immár három hete küzdenek az intenzív osztályon a 44 éves Sallai Nóra életéért, aki számos életmentő műtéten jutott túl – írja az Origó. Mint olvasható, a színésznő állapotáról most a férje osztott meg friss információkat.

A tragikus autóbaleset még szeptember 27-én, Alsónémediben történt. A 44 éves színésznő és 5 éves kisfia éppen egy családi látogatásról tartottak hazafelé. Egy szürke Opelben utaztak, és egy mellékutcáról kanyarodtak ki a Haraszti útra, ahol az ott haladó BMW sofőrje olyan sebességgel haladt, hogy hiába próbálta elrántani a kormányt, amikor észrevette a kanyarodó járművet, így is hatalmas erővel nekiütközött.

A BMW két utasa egy 18 és egy 21 éves erdélyi fiatal volt, ők kevésbé sérültek, saját lábukon szálltak ki a járműből, de végül a mentők őket is kórházba vitték. Jelenleg mindketten bújkálnak.

Most a Tények új információkat szerzett a színésznő férjétől, aki elmondta, hogy már meg is mozdult az ágyon, azonban még mindig súlyos az állapota, nincs magánál. Az ütközés után kisfia, Bende is kórházba került, azonban ő később belehalt a sérüléseibe.

Elolvasom a cikket