Rengeteg a baleset, a torlódás és az útzár is országszerte

MH
2024. október 21. hétfő. 8:48

Az M0-s autóút északi szektorán, az M2-es autóút csomópontjában, a 71-es km-nél lerobbant egy teherautó. Az M3-as autópálya felé a külső sávot lezárták. A déli szektorban dilatációs szerkezetet javítanak a hárosi Duna-hídon. A 17-es és 14-es km között, az M1-es autópálya felé vezető oldalon lezárták a gyűjtő-elosztó és a külső sávot. Meghaladta a 12 km-t a torlódás, több mint egy óra is lehet a pluszmenetidő.

Az M5-ös autópályán a Budapest felé vezető oldalon, az M51-es autóúti csomópont közelében, a 16-os és a 14-es km között, a kiépített terelésnél a külső sávot lezárták. Két-három kilométeres araszolásra kell készülni. Már az M51-es autóúton is torlódás tapasztalható.

A 2-es főúton, a 69-es km-nél, Drégelypalánk és Nagyoroszi között egy teherautó rakománya a burkolatra szóródott. A takarítás miatt a forgalom félpályán, irányonként váltakozva tud haladni.

A 10-es főúton, Lábatlan belterületén egy személyautó motorossal ütközött. Az 58-as km-nél a helyszínelés idejére a fél útpályát lezárták.

Erős a forgalom a Budapest környéki utakon. Telítettek a sávok az M2-es autóúton, az M0-s autóút irányába, az M3-as autópálya bevezető szakaszán, az M0-s autóúti csomóponttól befelé.

Sokan haladnak a 3-as főúton, Kistarcsától, az 5-ös főúton, Alsónémeditől, a 10-es főúton, a solymári körforgalomtól, a 11-es főúton, Leányfalu és Budakalász között, a 31-es főúton Maglódtól, az 51-es főúton Dunaharasztitól a főváros irányába, valamint a Csepel-sziget útjain.

Az M1-es autópályán, Mosonmagyaróvár térségében, a 166-os és a 156-os km között a Budapest felé vezető oldalt újítják fel. A főváros felé tartókat a belső sávra és az ellenkező oldal belső sávjára terelik.

Burkolatfelújítási munkákat végeznek az M3-as autópályán Gyöngyös és Kál között. A 85-ös és 91-es km között, a Vásárosnamény felé vezető oldalt lezárták, a forgalom az ellenkező oldal belső sávján halad. Budapest felé a leállósáv és a külső sáv vehető igénybe.

Elolvasom a cikket