Vilmos herceg meglepő alvási szokásai

A találkozás után Louise a Hits Radio Cornwallnak mesélt: „Vilmos elmondta, hogy kutyájuk éjszakánként velük alszik az ágyban, vele és Katalinnal. Teljesen el volt ragadtatva a kutyámtól. Kérdezte, milyen fajta, mert még sosem találkozott hasonlóval – Jacks egy cockerjack – tehát elég egyedi keverék.”

Louise hozzátette, hogy a 42 éves Vilmos megjegyezte, mennyire „puha” a kutyája füle, és nagyon megszeretgette.

Orlát Katalin testvére, James Middleton ajándékozta Vilmosnak és Katalinnak 2020-ban. A 36 éves vállalkozó egy kutyaeledel- és életmódmárka, az Ella & Co tulajdonosa. A cég alapját James terápiás kutyája, Ella ihlette, aki már nem él, és Orla az ő kölykeinek egyike.

Az imádnivaló cocker spánielt legutóbb Katalin egyik szeptemberi videóüzenetében láthattuk. A klipben Katalin a rákból való felépüléséről számolt be, és különleges pillanatokat osztott meg családjával. A videóban Orla egy pokrócon feküdt a királyi pár mellett a tengerparton.

Orla neve illik a családhoz, és királyi jelentése van. A gael nyelvben „arany hercegnőt” jelent. Orla érkezése előtt a walesi családnak egy másik cocker spánielje volt, Lupo. A családi kedvenc sajnos 2020 novemberében, kilencévesen elhunyt.

Elolvasom a cikket