Megdöbbentő dolgot árult el Szoboszlai Dominik

„Boldog vagyok, hogy visszatértem, és alig várom, hogy a stadionban találkozzam a régi barátaimmal, az edzői stábbal és a szurkolókkal is. Nem igazán tudtam elbúcsúzni tőlük, mert a legutóbbi átigazolásom egy kicsit gyors volt. Hogy fognak a szurkolók fogadni engem? Hogy őszinte legyek, nem tudom” – így nyilatkozott Szoboszlai Dominik arról, hogy milyen érzés visszatérnie Lipcsébe, a korábbi klubjához.

A magyar focista hozzátette, hogy ismeri a játékosokat, és egy nagyszerű csapatról van szó, akik ráadásul nagyon jól kezdték a szezont. Arról is beszélt, hogy már több mint egy éve, hogy elhagyta Lipcsét. Azt mondta, hogy csak hálás lehet a korábbi klubjának.

„Úgy gondolom, hogy van esélyük a Bundesliga bajnoki címére, és remélem, hogy sikerül nekik. Megnyerték a DFB-Pokal-t, a Német Kupát, megnyerték a Német Szuperkupát, és már csak egy trófea hiányzik – és miért ne lenne az idén? Ez még ebben a szezonban megtörténhet.”

A focista úgy fogalmazott, hogy fiatal tehetségként érkezett Lipcsébe, és felnőtt emberként távozott. És most, hogy a Premier League-ben játszik, rengeteg dolgot tanult. Szerinte ez azt mutatja, hogy mindig lehet tanulni valamit a különböző edzőktől és a játékosoktól is.

Elolvasom a cikket