Megnyílt az ország első csipszezője + VIDEÓ

A Chips Labor Budapesten, a Szent István körút 15-ös szám alatt, a Vígszínházzal szemben nyitott meg, és ezzel ez az üzlet lett az ország első csipszezője. A kis boltban kétféle csipsz, egy édes és egy sós alkotja az alapkínálatot, ezekhez pedig mi magunk válaszhatjuk ki a kívánt édes vagy sós mártogatósokat.

A sós és az édes csipsz is jó minőségű, vastag szeletelésű krumpli. Előbbire tengeri só, utóbbira édes, vaníliás fűszer kerül, amitől olyan íze van a csipsznek, mintha a fagyizókban árult, csavart formájú rolettit ropogtatnánk. A csipszek magukban is finomak, ám a választható krémek teszik igazán különlegessé.

A sós kínálatban megtalálhatjuk például a hagymás és a paprikás krémet, de van snidlinges és sajtos is. Az édeshez nutellás, narancsos, málnás és banános mártogatóst is választhatunk.

Italt is árulnak a Chips Laborban. Gyümölcsös üdítőt vagy akár kávét is kérhetünk. A csipszezőben csak elvitelre kérhetjük a kiválasztott nassolnivalót, de a dupla papírcsomagolásnak köszönhetően a csipszek órákkal később sem puhulnak meg.

A csipszek mérete 100 gramm, az áruk pedig 1490 forint, mellé minden mártogatós darabja 690 forint.

Objektum doboz

Elolvasom a cikket