Hasonló ruhában, ugyanazon a helyen fotózkodott Kamillla királyné és Meghan Markle

Az uralkodó és a királyné újraalkották Harry herceg és Meghan Markle egyik emlékezetes királyi körútján készült fotóját, amikor kedden, Ausztráliában tett látogatásuk utolsó napján meglátogatták a Sydney-i Operaházat. A 75 éves Károly és a 77 éves Kamilla az ikonikus épület lépcsőin lefelé haladva üdvözölte a több ezer rajongót, akik a kikötőben gyűltek össze, hogy láthassák őket.

Pont ilyen kép készült Harryről és Meghanról öt hónappal az esküvőjük után, amikor még a király család dolgozó tagjai voltak. A sydney-i operaházban tett látogatásuk volt az egyik első feladatuk a 16 napos út kezdetén. Ezután jelentették be, hogy gyermeket várnak.

Harry herceg és Meghan Markle a Syndey-i Operaház lépcsőjén 2018.10.16-án

Harry herceg és Meghan Markle a Syndey-i Operaház lépcsőjén 2018.10.16-án

Fotó: AFP/STR

Meghan 2018-ban egy ausztrál tervező, Karen Gee fehér ruháját viselte egy teveszínű kabáttal, míg Harry egy tengerészkék öltönyt és egy fehér inget választott az alkalomra. Érdekes, hogy Kamilla is egy fehér ruhát húzott, ezt Fiona Clare tervezte.

Szerdán III. Károly király és Kamilla Ausztráliából Szamoára utaztak, ahol részt vesznek a Nemzetközösség kormányfőinek találkozóján.

Elolvasom a cikket