Leonardo DiCaprio továbbállt?

Leonardo DiCaprio vasárnap este egy New York-i szórakozóhelyen bújt össze Teyana Taylorral – mindössze néhány órával azután, hogy a filmsztár vacsorázni vitte barátnőjét, Vittoria Cerettit. Egy forrás a Page Sixnek elmondta, hogy a 49 éves DiCaprio a 33 éves színésznővel a manhattani The Stafford Roomban találkozott, egy baráti társasággal buliztak. A 26 éves Ceretti, aki 2023 nyara óta jár DiCaprióval nem ment el az eseményre. Az informátor arról számolt be, hogy Leo a barátnője nélkül is nagyon jól érezte magát, Taylorral hamar összemelegedtek.

„Nagyon szorosan, összeölelkezve táncoltak – mondta az iparági bennfentes, hozzátéve, hogy rengeteget nevettek együtt. – Egész este együtt lógtak, bebújtak egy sarokba.”

Annak ellenére, hogy DiCaprio „flörtölős” hangulatban volt, valószínűleg nem csalta meg Cerettit, azt konkrétan senki sem látta, hogy csókolóztak volna – az viszont biztos, hogy hajnali három óra után együtt hagyták el a helyszínt.

Teyana Taylor, DiCaprio és Vittoria Ceretti képviselői egyelőre nem válaszoltak a sajtó megkeresésére.

Leonardo DiCaprio barátnője nem féltékeny

Úgy tűnik azonban, hogy az olasz modellt nem nagyon foglalkoztatják a vasárnap este történtek, egyes források szerint Teyana és Vittoria nagyon jó barátok. Nemrég még együtt voltak a Victoria’s Secret Fashion Show utáni buliban, Ceretti először vonulhatott a fehérneműmárka kifutóján.

Elolvasom a cikket