Lewis Hamilton: Gyereket akarok

Lewis Hamilton, ha interjút ad, szeret inkább a sportnál maradni, és nem említi a magánéletét. Ám most kivételt tett, és rendkívül őszintén nyilatkozott.

Lewis Hamilton nem akar randizni, de vágyik a családra

Lewis Hamilton bevallotta, mostanában egyre erősebb benne a vágy, hogy családot alapítson, ám egyelőre úgy érzi, még a randizásra sem áll készen. Ennek oka pedig továbbra is az autósport királykategóriája, a Forma 1, amelyben a hétszeres világbajnok új feladatok előtt áll.

Korábban sok futamon feltűnt Nicole Scherzinger, akivel éveken át a sztárvilág álompárját alkották, mostanában pedig többször is Shakira szurkolt neki a helyszínekről személyesen, akivel nagyon úgy tűnik, nem jött össze a vágyott szerelem.

Ám a visszavonulás helyett Lewis Hamilton most írt alá a Ferrarihoz egy többéves szerződést, így a következő években még mindig nem a randizáson lesz a fókusz, hiába a vágy a családalapításra.

Látja magát apaként Lewis Hamilton

A 39 éves autóversenyző bevallotta, ha a munkája mellett a családra kellene koncentrálnia, képtelen lenne hozni az eredményeket a F1-ben, ezt pedig nem szeretné. Így akármennyire nem örül annak, hogy a szerelem és a gyereknevelés 40 éves korára sem köszöntöttek be az életébe, egyelőre nem akar változtatni.

Az egyik legjobb barátomnak most lett gyereke, és látom rajta, hogy mennyire beszippantja ez az embert. Biztos vagyok benne, hogy meglesz ennek a tökéletes helye és ideje az én életembe is, és elmondhatatlanul várom már. De most más dolgom van, előtte még meg kell tennem sok mindent.

Elolvasom a cikket