Orosz tulajdonú vállalatban lett részvényes Ronaldo

Bár a pontos összeget, amelyet befektetett, nem hozták nyilvánosságra, a Bioniq a héten kiadott közleményében azt írta, hogy a summa „jelentős”. Ronaldo hozzájárulása után a becsült érték 82 millió dollárra nőtt – tette hozzá a cég.

A Bioniq tulajdonosa a Leningrádban (ma Szentpétervár) született egykori kosárlabda-sztár, Vagyim Fedotov, aki a német válogatott szövetségi kapitánya is volt. Korábban a YouTube alternatívájaként működő RuTube igazgatójaként a Gazprom Media Holdings felsővezetésében is részt vett pályafutása elején.

Ronaldo, aki már 2022 óta nagykövete volt a londoni székhelyű cégnek, és állítása szerint az elmúlt három évben használta a Bioniq termékeit, a cég honlapján közölte: „Személyre szabott egészségügyi megközelítésével a Bioniq képes átalakítani a testünk ápolását, és segít az embereknek abban, hogy elérjék és hosszabb ideig megőrizzék a csúcsteljesítményüket”.

Objektum doboz

A 39 éves futballsztár részvényessé válásával bejelentette, hogy ezentúl a cég márkájának és termékeinek fejlesztésében is részt vesz.

„A Bioniq támogatása számomra túlmutat egy befektetési lehetőségen – ez arról szól, hogy csatlakozom az egészség, a teljesítmény és a hosszú élettartam közös jövőképéhez” – magyarázta a futballista.

Fedotov üdvözölte a portugál sztár befektetését, Ronaldót tökéletes partnernek és részvényesnek nevezve. „A teljesítmény és a hosszú élettartam tökéletes megtestesítőjeként Cristiano teljes mértékben megfelel a Bioniq értékeinek és küldetésének” – mondta a vezérigazgató.

Fedotov és Konsztantyin Karuzin idegsebész 2019-ben indította el a Bioniqot egészségügyi technológiai startupként. Azóta a felhasználó vérmintájának elemzésén alapuló, személyre szabott táplálékkiegészítőkre és vitaminkomplexekre szakosodott vállalat termékeit a világ több mint 70 országában értékesítették.

Elolvasom a cikket