„Őrülten szerelmes vagyok belé”

A 72 éves Liam Neeson meglepő vallomást tett: elárulta, hogy a The Naked Gun remake-jének forgatásán „beleszeretett” az 57 éves Pamela Andersonba. „Őrülten szerelmes vagyok belé. Egyszerűen nagyszerű vele dolgozni” – vallotta be Neeson és hozzátette – Nem tudom eléggé dicsérni – írja a Life.hu.

Liam arról is beszélt, hogy az fogta meg igazán Andersonban, hogy a színésznőnek nincsenek sztárallűrjei, közvetlen és kedves, ami Hollywoodban ritkaságnak számít. „Vicces, és nagyon könnyű vele dolgozni. Csodálatos lesz a filmben” – jelentette ki.

Pamela Anderson – aki az utóbbi években a természetesség nagykövetévé vált – hasonló lelkesedéssel nyilatkozott Neesonról, tökéletes úriemberként jellemezte és hozzátette, bámulatos alázattal dolgozik. „A legjobbat hozza ki belőled… tisztelettel, kedvességgel és mély tapasztalattal. Megtiszteltetés volt vele dolgozni” – mondta el Anderson. A színésznő elárulta, hogy Neeson mindig figyelt rá és gondoskodott róla forgatás alatt. „Őszintén vigyázott rám… a kabátját körém csavarta, amikor fáztam” – emlékezett vissza.

„Szerelmük” plátói marad

Bár Neeson rajongása Anderson iránt kétségtelen, kijelentette, hogy ezek az érzelmek pusztán plátóiak. A színész nemrégiben a People magazinnak adott interjújában elmondta, hogy már nem randizik. „Ezen már túl vagyok” – szögezte le.

Liam Neeson több mint egy évtizeden át volt házas: Natasha Richardson színésznőt 1994-ben vette feleségül, és házasságuk Richardson 2009-es haláláig tartott. A színész azóta inkább a munkájára és családjára koncentrál és egyértelművé tette, hogy életének ezen szakaszában már nem vágyik romantikus kapcsolatokra.

Elolvasom a cikket