Megtört a jég Vilmos és Harry herceg kapcsolatában?

Az új dokumentumfilmben Vilmos a beszámoló szerint elmeséli, hogy Diana hercegnő gyerekkorában elvitte a testvéreket egy londoni hajléktalanszállóra, hogy megmutassa nekik a palotán kívüli élet valóságát.

A Daily Mail szerint a „Prince William: We Can End Homelessness” (Vilmos herceg: Véget vethetünk a hajléktalanságnak) című filmben korábban nem publikált, 1993-ban készült fotók láthatók Vilmosról és Dianáról, amint meglátogatják a „The Passage” nevű intézményt, ahol hajléktalan emberek találhatnak segítségre.

Édesanyja vitte oda Harryt és őt – meséli Vilmos herceg a filmben, amelyet október 30-án és 31-én vetítenek az ITV1 és az ITVX csatornákon az Egyesült Királyságban. „Még sosem láttam ilyet korábban, és egy kicsit megijedtem, hogy mire számíthatok. – Hozzátette: – Anyukám, mint mindig, mindenkit megnyugtatott, és mindenkivel viccelődött.”

A mostani filmig Vilmos herceg állítólag nem említette testvére nevét nyilvános beszédben vagy interjúban azóta, hogy a két herceg 2018-ban részt vett egy kerekasztal-beszélgetésen feleségükkel, Katalin hercegnével és Meghan hercegnével.

Harry herceg és Meghan hercegné 2020-ban a királyi rangokról lemondva az Egyesült Államokba költözött. Harry állítólag alig tart kapcsolatot Vilmossal és a királyi család többi tagjával, miután a költözést követően nyilvánosan támadta a családját interjúkban, a Netflix dokumentumfilmjében és önéletrajzában.

Elolvasom a cikket