Hogyan hámozzuk meg a főtt tojást öt másodperc alatt?

Az tény, hogy a háziasszonyok elég sok időt szánnak erre a folyamatra, és az eredmény nem mindig tökéletes. Svetlana Serebriakova szakács megosztott egy egyszerű tippet a tojások meghámozására.

Először fel kell törni a héjat a tojás tompa végén. Ezután egy kanalat kell behelyezni a kapott lyukba, és a kanál segítségével óvatosan el lehet távolítani az egész héjat. Meg fog lepődni, de ezzel a módszerrel csak néhány másodpercig tart egy tojás hámozása.

Elolvasom a cikket

hirlistazo.hu
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.